Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Verzenden en Retourneren

Levertijd:

Producten die op voorraad zijn worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Mocht om wat voor reden dan ook de levertijd niet gehaald worden dan wordt je zo spoedig mogelijk via de mail op de hoogte gebracht en kan je ervoor kiezen akkoord te gaan met een langere levertijd of de bestelling kan kosteloos geannuleerd worden.

Verzenden:

Alle bestellingen worden verzonden met track en trace code via Post NL.

Boven de 50 euro is het gratis verzenden. Alle bestellingen onder de 50 euro rekenen we 6,95 verzendkosten

Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste adres, mocht er toch een fout in het adres staan, geef dit zo snel mogelijk aan ons door, zodat wij dit misschien nog kunnen aanpassen.

Retouren:

Wil je een product retourneren omdat het niet voldoet aan je verwachting? Dat kan binnen maximaal 14 dagen na het ontvangen van je bestelling. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten terug gestort zodra het pakketje bij ons in goede staat is ontvangen.

De verzendkosten van het pakketje thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening deze bedragen €6,95 (voor exacte tarieven informeer bij je vervoeder)

Mocht het pakketje meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken/testen kunnen deze kosten in mindering worden gebracht.

Retouradres:

Scivofightgear.nl

Poortmolenstraat 8
1333 BL Almere